Om Frida Nash,

Møbelpolstrer &  designer

Frida Nash er møbelpolstrer og designer med butik i hjertet af København i Holbergsgade.

 

Frida har gennem årene specialiseret sig i farverige designs, modige materialevalg og sjove detaljer, og laver også klassisk møbelpolstringsarbejde for både private kunder og en lang række virksomheder.

Vi designer også interiør og boligtilbehør; blandt andet fodskamler, taburetter og puder. Alle produkter er udført i kvalitetsmaterialer og er syet med øje for kvalitet og holdbarhed. Vores designs er unika, da vi hele tiden leger med nye kombinationer af teksturer og farver.

 

Bæredygtighed er meget vigtigt for os, og derfor bliver de fleste af de rester der er tilovers fra møbelpolstring, brugt til at fremstille vores produkter, bl.a. de specielle geometriske puder, knapper og meget mere.


Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Historien bag Frida Nash

Frida har arbejdet som møbelpolstrer siden 2013. Det hele startede i kælderen på WIldersgade, Christianshavn, samme kvarter som hun er født og opvokset i. Her startede hun sit eget firma, men blev hurtigt nødt til at ekspandere til større lokaler - og det blev på værkstedet i baggården ved Carlsgade. Nu har hun butik og værksted i Holbergsgade 7 i hjertet af København.


Hendes passion for farver har været den røde tråd igennem hendes liv, da hun er opvokset i et farverigt kunstnerhjem og altid selv har haft en naturlig flair, for at sammensætte og kombinere farver, mønstre og tekstiler. Hun har også altid været vild med møbler og selv ompolstret dem, og igennem årerne, har hun udviklet sit eget præg på, hvordan en sofa eller en pude kan se ud, og det er nu blevet til hendes brand; en verden af farver og geometriske mønstre. 


Hun ønsker altid at udvikle sig selv, sit firma og sit erhverv, så hun er startet på Københavns Professionsskole, Tekstildesign, -håndværk og formidling. For Frida, er videreuddannelse en af de bedste måder, man kan investere i eget liv på. 


Poul Arnedal har skrevet en længere artikel om mig,
læs den lige her:

Frida Nash har fundet sin helt egen vej med farverne