Webshop - Frida Nash Design

Håndlavede, farverige & bæredygtige designs, der alle er unikke.


We also ship worldwide - contact us for further information. 

Handelsbetingelser

Fortrydelsesret og retur

Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal vi underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i original stand, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Fragten returneres ikke.

Fortrydelsesret for varer der leveres til pakkeboks/udleveringssted er 14 dage fra den dag du henter din pakke. Henter du ikke din pakke i pakkeboksen/udleveringsstedet vil pakken sendes retur til os. Vi fratrækker returfragt fra det beløb du får retur for dine varer.

Fragt til udlandet, den oplyste fragtpris gælder ikke større varer såsom møbler, her vil du blive kontaktet med en fragtpris.

Returadresse

Frida Nash Lovelady

Holbergsgade 7.

1057 København K

Reklamation

Modtager du en vare med fejl eller mangler, skal du kontakte os inden for 8 dage.

Betaling

På webshoppen kan du betale med dankort/mastercard/maestro/visa/visa elektron/jcb. Benyt kortbetaling til nem og sikker betaling. Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker og fortrolig forbindelse administreret af NETS. Vi får meddelelse om betalingen via NETS, og kommer aldrig i besiddelse af dine indtastninger. Beløbet trækkes først fra din konto, når vi har afsendt din bestilling.


Levering & afhentning

Levering

Leveringstiden ved køb hos Frida Nash Design er ca 4-10 dage arbejdsdage. Vi sender med Postnord uden omdeling, men med frit valg af udleveringssted.

Vores leveringsgebyr er på 100 kr pr. møbel, forudsat at de vejer max. 5 kilo. 

Afhentning

Hvis du har valgt at afhente din ordre fra vores hjemmeside, kan de hentes i butikken inden for vores åbningstider eller efter aftale på tlf. nr.: 50561560.

Adresse: Holbergsgade 7, 1057 København K.